انتصاب مدیر مسئول و سردبیر

به گزارش روابط عمومی فصلنامه تخصصی فرصت، فرمانده بسیج دانشجویی دانشکدگان فارابی با صدور حکمی سیدمحمودجعفری به عنوان مدیر مسئول و محمدصالح اصلانی سردبیر فصلنامه تخصصی فرصت منصوب کرد.

فرمانده بسیج در این حکم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حجت الاسلام و المسلمین اقبالی مدیر مسئول و آقای محمدمهدی فرامرزی سردبیر فصلنامه تخصصی فرصت با اشاره به سوابق و شایستگی‌های سردبیر جدید اظهار امیدواری کرده است که وی به فضل خداوند متعال و با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری، سیاست‌های شورای سیاست گذاری فصلنامه و تلاش‌های مجدانه خود و همکاران ایشان، در مسیر تحقق اهداف عالی فصلنامه و پیشرفت علمی و پژوهشی دانشجویان و جوانان کشور قدم‌های مؤثری بردارد.

مدیر مسئول و سردبیر در روز 18 آذر ۱۴۰۱ با حکم فرمانده بسیج دانشجویی دانشکدگان فارابی جایگزین شدند.