مصاحبه با خانم نسرین حبیبی دبیر تخصصی برنامه ریزی آمایش سرزمینی

لطفا خودتان را معرفی فرمایید :

نسرین حبیبی هستم متولد 1374 از خراسان رضوی و فعلا ساکن خراسان جنوبی هستم و در پردیس فارابی دانشگاه تهران در حال گذراندن مقطع ارشد در رشته برنامه ریزی آمایش سرزمین می باشم.

تحصیلات خود را از چه زمانی شروع کرده اید و در چه رشته هایی تحصیل کرده اید؟

در سال 94 در کنکور سراسری شرکت کردم و رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری قبول شدم و در سال 97 فارغ التحصیل شدم.

چگونه به پژوهش و نویسندگی علاقه مند شد؟

در دوران مدرسه به انشا نوشتن خیلی علاقه داشتم و راغب بودم یک موضوع رو باز کنم و طول و تفسیر بدم،این علاقه مندی به نوشتن با من همراه بوده تا اینکه وارد دانشگاه شدم و با توجه به رشته تحصیلی که داشتم جذب موضوع های شهری و دغدغه ها و مشکلات شهری شدم و اینکه اصولا کارهای پژوهشی برای پیشرفت در تحصیل و کار امری ضروری است.

پایان نامه لیسانس خود را در چه موضوعی نوشته اید؟علیت انتخاب چنین موضوعی چه بود؟

موضوع پایان نامه بنده "نقش پارک ها در سرزندگی شهری" بود.بنده همانطور که در بالا عرض کردم به مسایل شهری علاقه وافری دارم و دلیل انتخاب این موضوع برای پایان نامه این بود که درسال­های اخیر افزایش سریع جمعیت شهری و شهرنشینی،موجب افزایش تراکم مسکن­و­فشردگی فضاهای شهری­و­در نتیجه هویدایی نیاز بیشتر به هوای سالم­و محیط سالم شده است و در شرایط رشد فزاینده بیماری­های روحی­و­روانی،افزایش استرس ­و­توسعه آلودگی شهری توجه ونیاز شهروندان به مکا­ن­ها­ی باطراوت سبز و تفرج­گاهی ­توسعه یافته است و نیاز جامعه می­باشد.پارک های شهری جز عناصر کلیدی در توسعه ی شهری پایدار می باشند که به آنها فضای آرامبخش طبیعی نیز گفته می شود و نقش مهمی در کاهش میزان استرس شهروندان ایفا میکند و سبب بهبود سلامت روانی انها میشوند.همچنین با فراهم کردن محیطی مطلوب برای پرورش کودکان،یکپارچگی اجتماعی و حفظ اسایش شاخصی برای توسعه جامعه و ارتقای فضای زندگی محسوب میشود.حس سرزندگی در طراحی پارک های شهری باعث استفاده بیشتر از انها شده و به دنبال ان در سایر فعالیت های انسان ها نقش مثبت میتواند ایفا کند.

آیا اقدام به چاپ پایان نامه خود نموده اید؟

بله یه نسخه از پایان نامه را چاپ کردم و در اختیار کتابخانه دانشگاه دوره کارشناسی خود قرار دادم.

آیا آثار چاپ شده دارید؟

مقاله"نقش پیاده راه در هویت بخشی و سرزندگی شهر(مطالعه موردی:پیاده راه های شهر قاین)"

آیا آثار در دست چاپ نیز دارید؟

بله مقالاتی آماده ارایه دارم و منتظر همایش و کنفرانس هستم تا ارسال کنم از جمله:

مقاله"ارزیابی و اولویت بندی جاذبه های گردشگری در توسعه گردشگری مشهد" با استفاده از تکنیک ahp

مقاله" شاخص های نابرابری توسعه استان خراسان جنوبی" با استفاده از تکنیک ویکور

مقاله " ارزیابی کیفیت محصول گردشگری شهری(نمونه موردی مشهد) با استفاده از تکنیک IPA(تحلیل اهمیت_عملکرد)

مقاله" بررسی ظرفیت ها و پتانسیل های شکل گیری گردشگری خلاق (نمونه موردی مشهد) با استفاده از تکنیک swot

مقاله" عوامل موثر بر توسعه گردشگری مذهبی" بااستفاده از تکنیک تحلیل تم

مقاله" عوامل تاثیرگذار بر سرزندگی شهر"مطالعه موردی مشهد با استفاده از تکنیک میک مک

در چه زمینه های دیگری مهارت دارید؟

تدریس

مشاوره تحصیلی

نرم افزار word

نرم افزار powerpoint

نرم افزار excel

نرم افزار micmac

نرم افزار سناریو ویزارد

در فصلنامه علمی تخصصی فرصت وابسته بسیج دانشجویی دانشگاه تهران،چه نقشی دارید؟

افتخار این را دارم که در این فصلنامه دبیر تخصصی برنامه ریزی آمایش سرزمین باشم.

و مِن اللّه توفیق

25/5/1400