مصاحبه با دبیر تخصصی رشته علوم قرآن و حدیث فصلنامه فرصت

" بإسمه تعالی "

*لطفا خودتان را معرفی فرمایید
سید محمود جعفری دانشجوی ترم 1 کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث هستم.

*تحصیلات خود را از چه زمانی شروع کردید و در چه رشته هایی تحصیل کرده اید؟
تحصیلات دانشگاهی خود را بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی مقطع متوسطه، از سال 1396 شروع نموده ام و در سال 1399 موفق به اخد مدرک کارشناسی رشته علوم قرآن و حدیث شدم
در ادامه نیز بلافاصله با کمک پروردگار متعال ،در سال 1400 موفق به پذیرش در رشته علوم قرآن و حدیث مقطع کارشناسی ارشد شدم و اکنون در ترم اول این مقطع مشغول به تحصیل می باشم.

*چگونه به پژوهش و نویسندگی علاقه مند شدید؟
پژوهش امری مهم و ضروری در تحصیلات دانشگاهی است و از نظر بنده بر هر دانشجویی لازم الإتباع است تا با نصب العین قرار دادن فرامین و راهنمایی های اولیاء و علمای بزرگوار دین مبارک اسلام و همچنین اساتید فرهیخته، پژوهش و تألیف را پی گیری نماید.
به تبع بنده هم بحمدلله با راهنمایی های اساتیدم در دانشگاه تهران، این مسیر را دنبال نمودم و علقه ام را در این زمینه پیدا نمودم.

*درچه زمینه های دیگری مهارت دارید؟
در زمینه های تدریس و فرهنگی مهارت دارم.

*سوابق اجرایی در نهادهای علمی داشته اید؟
خیر تا به حال توفیق نداشته‌ام.
ولی در دوران دانشجویی ام در ارگان های زیرمجموعه دانشگاه تهران از جمله: کتابخانه مرکزی دانشکدگان فارابی و اداره آموزش دانشکدگان فارابی افتخار داشتم تا در کسوت های مختلف، در قالب کار دانشجویی فعالیت داشته باشم.

*در فصلنامه علمی تخصصی فرصت دانشگاه تهران، چه نقشی دارید؟
دبیر تخصصی رشته علوم قرآن و حدیث فصلنامه علمی تخصصی فرصت هستم.