مصاحبه با حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین اقبالی مشاور فقهی فصلنامه تخصصی فرصت

مصاحبه با  حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین  اقبالی مشاور فقهی  فصلنامه تخصصی فرصت

لطفا خودتان را معرفی کنید.
محمدحسین اقبالی هستم طلبه ی موسسه عالی فقه واصول.

تحصیلات خودرا ازچه زمانی شروع کردید ودرچه رشته ای تحصیل کردید؟
تحصیل خود را ازسال ۱۳۹۴ درحوزه ی علمیه اغاز کردم.

چگونه به پژوهش و نویسندگی علاقه مند شدید؟
پژوهش امری ومهم وضروری است، همان طور که مقام معظم رهبری  در دیدار اساتید و رؤسای دانشگاه ها درتاریخ  ۹/مهر/۸۶ فرمودند:( ما اگر تحقیق را جدی نگیریم، باز سال های متمادی بایستی چشم  به منابع خارجی بدوزیم ومنتظر بمانیم که یک نفر در یک گوشه ی دنیا تحقیقی بکند وما از او یا از اثار تألیفی براساس تحقیق او استفاده کنیم واینجا اموزش بدهیم.این نمیشود؛ این وابستگی است؛....من بارها گفته ام که ما از شاگردی ننگمان نمیکند که شاگردی کنیم ؛استاد پیدا بشود، ما پیش اوشاگردی میکنیم ؛اما ازاین ننگمان میشود که همیشه ودر همه ی موارد شاگرد باقی بمانیم؛این که نمیشود.)
ویا مقام معظم رهبری درجای دیگر می فرمایند : (کشوری که دستش ازعلم تهی است، نمیتواند توقع عزت داشته باشد.)
با توجه به فرمایشات رهبری، علاقه مندی من به پژوهش ونویسندگی چند برابرشد.

درچه زمینه های دیگری مهارت دارید؟
۱.حافظ ۱۵ جزء قران کریم (و دریافت مدرک حفظ ومفاهیم ۱۵ جزء قران کریم درمسابقات سراسری قران وعترت که مورد تائید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وسازمان اوقاف واموزش وپرورش و... می باشد.)
۲.تسلط نسبی به زبان عربی.
۳.دارای سواد رسانه ای.
۴.کارهای فرهنگی وتبلیغی
۵.فعال در ورزش دفاع شخصی (دارای کمربند مشکی)

سوابق اجرایی در نهادهای علمی داشته اید؟
خیر تا به حال توفیق نداشتم

در فصلنامه علمی تخصصی فرصت وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، چه نقشی دارید؟
مشاور فقهی فصل نامه تخصصی فرصت هستم.