مصاحبه با آقای امین نیری مشاور حقوقی فصلنامه تخصصی فرصت

لطفا خودتان را معرفی کنید؟
اینجانب امین نیری متولد 1369 در شهر مقدس قم هستم اصالتا خانوادگی بافرانی(اصفهان) و در حال حاضر ساکن شهر مقدس قم هستم.

_تحصیلات خود را چه زمانی و در چه رشته هایی تحصیل کرده اید؟
در سال 1387 الی 91 کارشناسی در دانشگاه قم و در سال 94 الی 97 کارشناسی ارشد در دانشگاه مفید در رشته ی حقوق گرایش بین الملل تحصیل نموده ام.

_از چه زمانی علاقه مند به پژوهش و تدریس داشتید :
بنده از زمان دانشجویی گاها با توجه به مهارت بالا در درک مطلب و جمع بندی و خلاصه نمیدن مطالب به جای اساتید تدریس داشته ام که در دوره کارشناسی ارشد این موضوع نمود بیشتری پیدا کرد. در حال حاضر نیز در دانشگاه تهران سابقخ تدریس مجموعه دروس حقوق کاربردی و تخصص حقوق بین المللی اقتصادی داشته ام. تخصص و مهارت من در زمینه حقوق اقتصاد و تجارت بین الملل میباشد و در این زمینه نه تنها تدریس داشته ام و در حال تدوین مقالات نیز میباشم نقطه ی عطف تحقیقات و تدریس بنده مبحث داغ و جذاب تجارت تسلیحات میباشد که با توجه به ارائه خوب مورد توجه سایر دانشگاه ها قرار گرفته و جهت تدریس ازاینجانب دعوت گردیده است درحال حاضر در حال تدوین مقالاتی در زمینه های یاد شده و همکاری با سایر ارگان ها و دانشگاه ها در این زمینه هستم.

_ در چه زمینه های دیگری تخصص دارید؟
یکی از علاقه مندی های اینجانب ورزش کاراته بوده که در حال حاضر به عنوان مربی و داور کشوری مشغول به فعالیت هستم و همچنین به عنوان دبیری هیات کاراته یکی از نهادهای دولتی استان مشغول به کار میباشم در حال حاضر نیز مشغول زمینه سازی جهت برگزاری دوره های حقوق ورزشی برای علاقه مندان میباشم.
لازم به ذکر است دوره های خاص تجارت بین الملل اصول و فنون مذاکرات داوری بین الملل و قراردادنویسی تجاری بین المللی نیز در دستور کار اینجانب جعت تدریس قرار دارد چرا که تبحر و تخصص اینجانب در این زمینه میباشد.

_در فصل نامه علمی تخصصی فرصت وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه تهران چه مسئولیتی دارید؟
بنده به عنوان مشاور حقوقی نشریه زیر نظر دانشگاه تهران فعالیت مینمایم و پذیرای دانشجویان فعال در این زمینه هستم.